![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 27.11.2012 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chciałbym abyście ocenili mój czat GG który został napisany przeze mnie Aktualne wersja: CzatGG CHANNEL.EDITION v.4.2.3 by Majcon Ostatnia aktualizacja 3.05.2013r #support: CzatGG CHANNEL.EDITION v.4.2.3 by code and Majcon Ostatnia aktualizacja 17.03.2013r Wersja uzupełniona w teksty piosenek pobrane z www.tekstowo.pl Lista komend (poleceń) jest dostępna po wpisaniu /help Liczba użytkowników zarejestrowanych: 2455 (chyba) Czat ten powstał tak naprawdę z nudy i jest to czat kanałowy ![]() Aby wejść na czat wystarczy kliknąć tu Lub dodać ręcznie numer 35081293 i napisać do niego /j support gdzie /j to komenda a support to nazwa kanału |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam GG, ale patrząc na link wyżej, odpala to klienta itd. czyli nie jest to żaden czat, a bot z api od gg? Dobra, a gdzie tu Twój wkład, bo napisanie skryptu korzystając z API to nie żaden wyczyn.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 113 Pomógł: 1 Dołączył: 27.11.2012 Skąd: Sieradz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niby tak aczkolwiek skrypt bez bot ali pewnie by nie powstał bez botapi aczkolwiek skrypt mój ;D i to tylko z nudy żeby się nauczyć trochę php
I jak wiesz teraz robię czat na www i tym razem żeby się nauczyć javascript ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po wpisaniu /help wyskakuje
Cytat Kod <br /> <b>Fatal error</b>: Call to a member function fetch_assoc() on a non-object in <b>/home/czacik/domains/czacikgg.eu/public_html/35081293/czat/cmd/help.php</b> on line <b>4</b><br /> |
|
|
![]()
|
|
Zaloguj się najpierw ;p
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 290 Pomógł: 48 Dołączył: 11.05.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co nie zmienia faktu, że taki błąd nie powinien się pojawić, zgadza się?
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:34 |