![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zrobiłem sobie na stronie wersje językową i jako tako to działa.
Mam pytanie co do wyszukiwarki i jak zrobić to i czy możliwe na jednej domenie. Chcę aby w google pojawiła się moja strona dla wyników wyszukiwania po Polsku i po Angielsku (tak jakby były to dwie strony, domeny) Czy to możliwe i jak to zrobić? Link wygląda tak dla PL http://www.url.pl/pl/dzial.html Chcę aby użytkownik wchodząc z google szukając po Angielsku wszedł na stronę http://www.url.pl/en/section.html (wiem że można sprawdzić parametry komputera (systemu) i ustawić sie pod użytkownika ale w UK są Polacy z wersją językową angielską) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 77 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten link nie działa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 22 Dołączył: 6.07.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sitemap po polsku i angielsku
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Nie jestem pewien ale ten link nie rozwiązuje mojego problemu.
Strona będzie przetłumaczona a znacznik /en/ w www.url.pl/en/contact.html będzie ładował wszystko po angielsku z pliku dodatkowo strona główna będzie wyglądała tak www.url.pl/en/index.html Nie wiem czy muszę robić jakieś linki alternate ale moim zdaniem to nie tędy droga. Technicznie podzieliłem strony na wersje językowe teraz tylko jak to widzi google |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:36 |