![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chyba że nie wiemy co okaże się krytycznym fragmentem kodu. ... łolaboga - twoja druga polowa musi miec wzorowa cierpliwosc, jesli tworzysz takie dlugie zdania, zeby przekazac wiadomosc, ktora mozna powiedziec uzywajac zaledwie kilku slow, gdyz musisz wspomniec o kazdym mozliwym aspekcie sprawy, dodajac do tego kilka slow, ktore i tak mozna by skreslic, choc bez nich zdania wygladaly by mniej kwieciscie i nie mozna by bylo powiedzec, ze "ten czlowiek to na pewno mowic umie".
uf. ja sie zmeczylem. przypomniala mi sie za to nauczycielka polskiego z hm podstawowki: brala moja prace i kazala mi skracac zdania do max 2 linijek. dragossani: ciesze sie ze masz checi by pisac dokaldnie, tylko na prawde czasem nie trzeba ;) mrau :) -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie już mam przyzwyczajenia. Gdy piszę, nie stosuje mowy potocznej, czyli gangstarapowego skrótu, lecz posługuje się pełnymi zdaniami. Nie sądzę żebym był w stanie przestawić się nagle na równoważniki zdań, poza tym nie czuję takiej potrzeby. Może winę ponosi to, że studiuję filozofię, a może co innego? Chyba będziesz musiał przyzwyczaić się do formy moich postów.
![]() Temat odciąłem do Hydeparku, bo php PRO to chyba nienajlepsze miejsce. -------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Chyba będziesz musiał przyzwyczaić się do formy moich postów. :roll:
albo ich nie czytac ;) eh - 5 minut luzu nikomu nie zaszkodzilo. mam nadzieje ze to forum to zaden trybunal. ja na prawde nie mam 5 lat. ale lizaki lubie. ;] pozdrawiam i gratuluje kierunku studiow -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
O wiele przyjemniej czyta sie posty, które są "opisowe", niż takie, gdzie widać tylko "dajcie kod" albo (vide: mleczasz) takie, gdzie człowiek musi cofnąć się w rozwoju, aby cokolwiek zrozumieć. Pozatym jak dla mnie układanie długich zdań, do tego składnych gramatycznie, to fascynująca umiejętność
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Pozatym jak dla mnie układanie długich zdań, do tego składnych gramatycznie, to fascynująca umiejętność :) nope. o wiele bardziej lubie krotkie i _tresciwe_.
-------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 14:47 |