![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Własnie natknąłem się na poważny problem ![]() Napisałem jeden projekt, i w przeglądarce Chrome, Opera, Firefox wszystko ładnie działa... natomiast w Internet Explorer nic nie działa... Tzn. niektóre elementy jquery działają, inne nie. Jak sprawdzić, co krzaczy dla przeglądarki Internet Explorer? Projekt oparty na jquery+ajax+html5+php+mysql Proszę o pomoc. Pozdrawiam. miccom Ten post edytował miccom 1.05.2013, 12:18:16 -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Tzn. niektóre elementy jquery działają, inne nie. która wersja jQuery i która wersja IE? jQuery 2.0 kończy z kompatybilnością dla starszych wersji Internet Explorera. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam jquery 1.8.2, a IE nie działa żadne... nawet świeżutka 10;/
W plikach które działają, na jednej podstronie ładuję 1.72 i jquery działa... na drugiej ładuję 1.8.2 i pewne opcje działają ( jak np. shoutbox na ajax) ale opcje w $(function (){...} nie działają... Debuger z IE wypluwa błędy... SCRIPT438: Obiekt nie obsługuje właściwości lub metody „time” jquery-1.8.2.js, wiersz 509 Znak 88 SCRIPT5007: Nie można pobrać właściwości „length” dla niezdefiniowanego lub pustego odwołania shoutbox.js, wiersz 15 Znak 9 plik shoutbox.js ( a właściwie funkcja która wywala błąd... )
i tylko ten błąd wywala... Ten post edytował miccom 1.05.2013, 12:52:19 -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż online bo niezbyt idzie to przetestować
-------------------- |
|
|
-czytaj dokumentacje- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
czytaj dokumentacje dla skryptów
Olej IE i zamisc info |
|
|
![]()
|
|
czytaj dokumentacje dla skryptów Olej IE i zamisc info Właśnie na kilku takich portalach widziałem ze nie obsługujemy przeglądarki IE... A biorą pod uwagę,ze Jquery 2.0 nie będzie obsługiwać IE9-... to chyba zasadne... Jak zrobię tak, aby działało dla IE... nie działa dla Firefox, Chrome i Opera... jak działa w Firefox, Chrome i Opera- nie działa w IE... Pytanie czy to nie pójście na łatwiznę? Czy to właściwe podejście? Dam zlecenie na analizę, gdzie jest błąd:) Jest toś chętny przeanalizować moje skrypty? ![]() Ten post edytował miccom 2.05.2013, 19:23:27 -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dam zlecenie na analizę, gdzie jest błąd:) Jest toś chętny przeanalizować moje skrypty? ![]() O jakiej kwocie mówimy? ![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Wiesz...
Lubię tak: ty mówisz cenę... ja mówię czy mi pasuje... Ty robisz->ja płacę ![]() Witam ponownie. Czy macie jakieś propozycje, jak rozwiązać mój problem? Czy totalnie ominąć IE wskazując graczom żeby zmienili przeglądarkę ![]() Czy gra warta świeczki? -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wygląda data
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
-------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Co zawiera, co ją generuje bo to ona powoduje błąd no i jak to wywołujesz bo może w room przekazujesz coś źle i trafiasz pod adres z którego ie zaciąga śmieci przez co data psuje kod
Ten post edytował lobopol 8.05.2013, 18:17:41 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 12:17 |