![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Wim, że o konfiguracji było juz nie wiem ile razy, ale nie widzi mi serwera z poza sieci LAN. Pierwszy raz instalowałem takie coś i nie mam pojęcia co gdzie wpisać w ustawieniach. Apache uruchomiony pod XP. Oczywiście komp ma stałe zewnętrzne IP.
Mógł by mi ktoś "uzupełnić" plik konfiguracyjny, tak by serwer był widoczny z zewnątrz? Dane jakieś przykładowe. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 0 Dołączył: 24.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
httd.conf:
zmień z localhost lub 127.0.0.1 na swój adres ps. jesli nie masz stalego ip poszukaj o no-ip, itp. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 50 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Apache w standardowej instalacji powinien byc widziany z zewnatrz
moze nie wylaczyles Firewalla na polaczeniu sieciowym w windowsie xp ? : ![]() w sp2 domyslnie windows wlacza firewalla na wszystkich polaczeniach sieciowych |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nowy_: napisz mi na PW co zrobiles źle z propozycją poprawy to odblokuje.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:45 |