![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam problem, zapewne banalny ale od 3 godzin nie potrafię go rozwiązać. Na początku podam mój kod i powiem co chociałbym zrobić.
Powyższy kod działa bardzo dobrze póki jest coś do wypisania z bazy danych. Gdy nie ma żadnego rekordu o terminie zlecenia to wiadomo - nie wypisuje nic, ALE zostawia mi napisy "Nazwa" i "Termin" co wizualnie nie wygląda najlepiej. Te napisy jak widać są poza skryptem php, próbowałem na dziesiątki sposobów to włożyć w tą pętlę ale bez skutku. Krótko mówiąc chciałbym aby jeśli nie było żadnego rekordu w bazie nie pokazywało napisów "Nazwa" i "Termin". Czy można liczyć na jakąś podpowiedź ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 324 Pomógł: 110 Dołączył: 18.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może tak
![]()
Zliczasz czy ilość wyników jest większa od zera i dopiero potem wyświetlasz ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 53 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety, nadal te dwa napisy są wyświetlane... :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 508 Pomógł: 75 Dołączył: 2.11.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nieco poprawiony skrypt przedmówcy. |
|
|
![]()
|
|
Super dzięki już wiem gdzie leżał błąd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 16:19 |