![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 20 Pomógł: 2 Dołączył: 8.04.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, chciałem umieścić projekt w symfony2 na darmowym serwerze traf padł na cba.pl. Utworzyłem konto skopiowałem pliki, zmieniłem chmod na 777. Przed wrzuceniem plików na serwer zrobiłem cache:clear. W pliku /web/.htaccess umieściłem taki kod
Kod DirectoryIndex app.php <IfModule mod_rewrite.c> RewriteEngine On RewriteCond %{ENV:REDIRECT_STATUS} ^$ RewriteRule ^app\.php(/(.*)|$) %{CONTEXT_PREFIX}/$2 [R=301,L] RewriteCond %{REQUEST_FILENAME} -f RewriteRule .? - [L] RewriteCond %{REQUEST_URI}::$1 ^(/.+)(.+)::\2$ RewriteRule ^(.*) - [E=BASE:%1] RewriteRule .? %{ENV:BASE}app.php [L] </IfModule> <IfModule !mod_rewrite.c> <IfModule mod_alias.c> RedirectMatch 302 ^/$ /app.php/ # RedirectTemp cannot be used instead </IfModule> </IfModule> Próbuję wejść na stronę i dostaję http://eprzychodnia.cba.pl/Surgery/web/app_dev.php/login białą stronę. Czy ktoś mogłby mi pomóc rozwiązać mój problem lub polecić jakiś darmowy serwer ewentualnie "pożyczyć" na jeden dzień |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 03:38 |