![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego to nie działa?
Powinno mi ustawić komórki różnej szerokości... a układa jednakowe w wierszu pierwszym i drugim... Proszę o pomoc:) Ten post edytował miccom 25.04.2013, 18:53:56 -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 168 Pomógł: 126 Dołączył: 5.02.2010 Skąd: Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale co tu ma działać? http://jsfiddle.net/ANphn/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zobacz sobie na różne szerokosci komórek... tzn. chciałbym takie mieć... a są jednakowe...
-------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 360 Pomógł: 34 Dołączył: 20.08.2011 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tabele są po to żeby komórki były równe, w jednej linii. Chyba rozumiesz o co chodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
Hmm, nie o to mi chodzi...
Chcę przygotować wiadomość e-mail w html... I nic poza zwykłym tabelkami nie można zastosować... Wiem że tabele służą do "uporządkowania" danych:( W jakimś poradniku przeczytałem, że w zasadzie programy pocztowe wycinają cały html, nie akceptują div i position:absolute... i jedynie pozycjonować można tylko w kodowaniu z lat 90... czyli stare znaczniki html... z ordynarnymi stylami inline... czyli width="200px" ![]() A ja sobie przygotowałem fają grafikę jako background, chcę nanieść na nią teksty w określonych miejscach... i do bani.. Napisałem e-mail w html ale w zasadzie dociera wiadomość jako txt... -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może zrezygnować w ogóle z HTMLa?
mi w gmailu ładniej wyglądają normalne maile niż te htmlowskie których i tak albo nie widzę, albo się rozjeżdżają. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Hmm, ma zrezygnować z czegoś takiego?
winds-of-war -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Scal komórki tabeli, trochę zabawy z tym będzie, ale efekt uzyskasz, aby to wyglądało tak http://www.libera.net.pl/kurshtml/screen_tabele2.jpg
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Scal komórki tabeli, trochę zabawy z tym będzie, ale efekt uzyskasz, aby to wyglądało tak http://www.libera.net.pl/kurshtml/screen_tabele2.jpg Yy, napisałem w pierwszym poście... scalanie tabel i tak "układa" całą tabelę w równe elementy... A ja potrzebuję zmienić szerokość komórek i zrobić je nierówne... -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 280 Pomógł: 20 Dołączył: 12.12.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Tak, doszedłem do tego, jak przeanalizowałem e-maile z world of tanks:)
Dziękuję bardzo za nakierowanie mnie. Pozdrawiam. miccom -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:01 |