![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki kod:
Mam mi to wyświetlić dane dla dnia 1 (czyli poniedziałek), inne ma pominąć. Jeżeli natomiast nie ma żadnych danych dla poniedziałku, to ma wyświetlić napis "Brak.". Jednakże danych mam sporo więcej z innych również dni i napis "Brak." wyświetla mi się kilka razy (tyle, ile jest wszystkich danych, dla wszystkich dni). Dodanie "break;" po tym "Brak." nie rozwiązuje sprawy, ponieważ ten napis wyświetli się raz (czyli prawidłowo), ale również wyświetli się w przypadku, gdy są jakieś dane dla poniedziałku. Ma ktoś jakiś pomysł, jak to zrobić? Ten post edytował in5ane 25.04.2013, 09:49:19 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No bez przesady.... Ty o takie rzeczy pytasz?
Tada.... -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Tak też właśnie robiłem i problem z tym, że nie działa jak powinno. Na logiczne myślenie tak powinno być, ale nie idzie.
@edit: wiem, co źle sobie zrobiłem. Nie spojrzałem i na odwrót robiłem true i false i do tego zły warunek wychodził. Ten post edytował in5ane 25.04.2013, 09:59:12 -------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 20:59 |