![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie wszyscy.
Zarejestrowałem się na tym forum, bo jestem noga z tych spraw, a mam dosłownie jeden problem. Mianowicie posiadam swoją stronkę i mam na niej raczkującego bloga również. Problem polega na tym, że w pewnym momencie zaczęły mi się powielać TAGI blogowe na głównej stronie bloga z tym, że z "krzaczkami" przy literkach z ogonkami. No dobra pomyślałem, może dupa z kodowaniem, więc wywaliłem wszystkie tagi i podmieniłem je bez znaków problematycznych. Jaki jest efekt? Wywaliłem wszystkie tagi z bloga dla testów, z bazy danych poprzez phpMyAdmin również i sukcesywnie pojawiają się od nowa te, które usuwałem, jak grzyby po deszczu. Jak mówiłem jestem zielony w temacie bazy. Czy jest tu ktoś, kto mógłby mi pomóc i wyjaśnić czemu tak się dzieje? Tu link do problemu: http://www.michalbuczek.com/index.php/blog/ Dzięki i pozdrawiam. P.S. Dodam, że po prostu pojawiają się też tagi bez krzaków. Po prostu jest ich coraz więcej z dnia na dzień. Działa to jak żywy organizm ![]() Ten post edytował wielkoduszny 24.04.2013, 20:31:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 13:25 |