![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy mógłby mi ktoś pomogł w wprowadzeniu modułu w fukcję. Próbowałem sam wprowadzić moduł do Jportala, lecz nie wychodzi mi.
To moja fukcja: Kod function add_news_() { global $title, $text, $textcd, $action, $news_tbl, $REMOTE_ADDR; global $u_nick, $PHP_SELF, $icon, $u_mail, $aa, $bb; if(check_form()<>10) { echo '<br>'.$aa.$bb; echo '<br><br><center>[<a href="java script:history.back();">powrót</a>]</center>'; } else { $u_nick = '<a href="mailto:'.$u_mail.'">'.$u_nick.'</a>'; $query = "INSERT INTO $news_tbl VALUES(NULL, now(), '$title', '$text', '$textcd', 0, 3, 0, '$icon', '-', '$u_nick', '$REMOTE_ADDR')"; $result = mysql_query($query); if($result) { echo '<br>News został poprawnie dodany do bazy danych.<br>'; } else { #echo '<br>Wyst±pił nieznany bł±d podczas dodawania newsa do bazy danych.<br><br>'; } echo '<br><center>[<a href="index.php">strona główna</a>]</center><br>'; } } chciałbym wprowadzić w nia moduł spam: Kod elseif(spam_cenzor($_POST['text']) || spam_cenzor($_POST['textcd']) || spam_cenzor($_POST['title'])) { echo ' <br> Tu jakiś komunikat o spamie <br><br><center>[<a href="java script:history.back();">powrót</a>]</center> '; } czy mógłby mi ktoś pomoc, prosze o pomoc, jesli jest potrzeba zapłacę. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:18 |