![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam dwie tabele z kolumnami o identycznych nazwach - chciałbym przenieść wiersz z jednej do drugiej najlepiej w jednym zapytaniu. W php ok - wiem, ale jak ułozyć zapytanie nie mam pojęcia.
Aha - wiersz ma być przeniesiony a nie skopiowany ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obawiam sie ze w jednym zapytaniu to jest nie mozliwe. Ty chcesz przeniesc wiersz, a wiec w jednym zapytaniu musial by byc odczyt i usuniecie?
Musisz to zrobic w trzech zapytaniach: Odczyt z 1 tabeli Zapis do 2 tabeli I jezeli wszystko było OK to doppiero usuniecie z 1 tabeli. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Musisz to zrobic w trzech zapytaniach: Odczyt z 1 tabeli Zapis do 2 tabeli I jezeli wszystko było OK to doppiero usuniecie z 1 tabeli. w dwoch
Ten post edytował zalew 5.10.2004, 23:52:24 -------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 07:16 |