![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje skryptu najlepiej javascript ktory umożliwi odwiedzającym moją stronę dodawać recenzję gry w tej recenzi powina być opcja taka
że ja k użytkownik ocenia grę 5/6 to pojawia się pięc gwiazdek itd. Pomóżcie Z góry WIELLKIE DZIĘKI |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
nie można zrobić tego tylko za pomocą JS. php bedzie niezbędne. Nie zaszkodziłaby też baza danych...
Czy jesteś na to przygotowany? -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
http://forum.php.pl/regulamin.php#IV.2.b - uprzejmie proszę o dostosowanie postu do obowiazujacych zasad przytoczonych w ww. regulaminie
Jednocześnie uprzejmie informuje, że skrypty mozesz znalesc w na stronach podanych w ogłoszeniu na tym forum. Od niniejszego postanowienia przysługuje prawo odwołania się za pośrednictwem PW do Zarządu forum.php.pl lub prawo dochodzenia ewentualnych roszczeń na drodze postępowania sądowego. ![]() -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 786 Pomógł: 0 Dołączył: 18.03.2002 Skąd: Wroclaw/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Poszukuje skryptu najlepiej javascript ktory umożliwi odwiedzającym moją stronę dodawać recenzję gry w tej recenzi powina być opcja taka
czesc,
że ja k użytkownik ocenia grę 5/6 to pojawia się pięc gwiazdek itd. moze nie pomoge ale sprobuje naprowadzic raz) javascript to to wszystko co dziala wylacznie u klienta w przegladarce (np zmiana w polu statusu, zmiana kolorow, latajcy sniezek, wyskaujace okienka..) - taki skrypt w javascript wiec zmilby strone na komputerze jakiegos Tadeusza ale ty bys juz o tym nie wiedzial. moze myslalem o skrypcie w php ktory by to robil? ;) dwa) - Huston, tu apollo, mamy problem - Apollo, tu huston, sluchamy was. Co sie zepsulo? - rakieta sie zepsula. to do twojego tematu ;) nic nie mowi o tym czego szukasz - a mowei tobie tutaj niektorzy sa strasznie rygorystyczni. a dobry temat to polowa sukcesu. serio :) jak mozesz odpisz i poweidz co tak na prawde ciebie intersuje. i bez bolda - oczy mi meczy ;)) -------------------- .. make web your home ..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 08:18 |