![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
mam problem z funkcja fnDeleteRow, a mianowicie gdy chę usunąć kótryć z koleji wiersz to skrypt pamięta ID już usuniętych wierszy. Mówiąc innaczej: W momecie odświeżenia strony i usunięciu pierwszego wiersza wszystko działa poprawnie, jednak gdy chcę usunąć drugi wiersz skrypt pamięta ID wcześniej usunietego wiersza. Dodam, że operację wykonuje bez przeładowania strony wykozysująć $.ajax(); Kawałek kodu
Czy spotkłsię ktoś z taką sytuacją ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz pokazać więcej kodu?
Używasz fnGetPosition? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 41 Pomógł: 0 Dołączył: 12.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak, używam. Już poradziłem sobie przez przypadek skopiowałem część kodu z dokumentacji i funkcję w której miałem zawarte fnDeleteRow wywoływałem przy pomocy
Dopiero niedawno spostrzegłem się, że tam mam bład jak zaminiłem to na: to teraz wszystko działa poprawnie. Przepraszam za zaśmiecenie forum temeat można usunąć. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Widzisz, czasami wystarczy spojrzeć spokojnie w kod :-D
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:29 |