![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 006 Pomógł: 111 Dołączył: 23.07.2010 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pewne zadanie do wykonania. Mam 12 podstron, które muszę pobrać a następnie przeparsować i pewne rzeczy zapisać do pliku. Problem jest w tym, że pomimo ustawienia czasu wykonywania skryptu na 0 (nieskończone), takiego parametru:
pobiera mi tylko 2-3 strony (mimo, że powinno pobrać dla 12). Nawet jak zamienię kolejność, to też przechodzą 2-3. Próbowałem wrzucać do osobnych skryptów każdy fragment odpowiedzialny za pod stronę i zrobić icinclude, ale dzieje się to samo. Strony oczywiście są cały czas dostępne. Myślałem, że też o sleep, ale nie pomaga. Skrypt mam na localhostcie po nazwą skrypcik.lh , a jako error przechodzi mi na www.skrypcik.lh z informacją, że firefox nie może odnaleźć serwera www.skrypcik.lh . Dokładniej robię to tak (piszę ręcznie, więc mogą być literówki):
Nie chcę edytować, bo chcę odświeżyć z nowymi wiadomościami. Dodałem wirtualnego hosta z www i także rozłącza. Próbowałem za pomocą cURLa, ale też rozłącza. Jedną tylko dziwną rzecz zauważyłem. Podczas generowania zawartości pliku tworzy mi np. 1,2,3,4,5 a potem znika zawartość i znowu tworzy 1,2,3,4,5. Dodatkowo widziałem w firebugu, jakby 2 razy wywołał się skrypt. Co może być przyczyną takiego dziwnego, podwójnego wywołania? Poprawnie skrypt powinien zakończyć się białym ekranem, a tutaj za każdym razem firefox nie może odnaleźć serwera. IE i inne przeglądarki też. Ten post edytował IceManSpy 20.04.2013, 21:48:31 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:09 |