![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Od jakiegoś czasu nurtuje mnie pewne pytanie: co łączy php.pl z WSKIZ (Wyższa Szkoła Komunikacji I Zarządzania w Poznaniu)? Bo to logo na stronie głównej nie znajduje się tam bez powodu. Nie może!
![]() -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chodzimy na laczu edukacyjnym stad te banerki (jesli wiesz o co mi chodzi
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chyyyba domyślam się o co chodzi... ale prosiłbym o jeszcze trochę światła
![]() -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Serwery mamy z NewComo a kable z WSKIZu
![]() Stało się tak po problemach z POZ_MANem, które chyba wszyscy pamiętamy. Więcej światła. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 16.10.2004 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poza tym niektórzy użytkownicy forum studiują na WSKiZ
![]() (i mają jutro kolokwium z analizy matematycznej :/) -------------------- pozdrawiam
wojtek obst wojtek obst blog - webmastering, PHP, środowisko .NET, AJAX |
|
|
![]()
|
|
Cytat(sirrus) Poza tym niektórzy użytkownicy forum studiują na WSKiZ ![]() Wiem, jestem jednym z nich ![]() -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 04:35 |