![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 0 Dołączył: 9.11.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proszę o wyrażenie opinii na temat strony:
www.epage.pl/sklep Nie chcę być niemiły, ale proszę o nieumieszczanie postów typu: Cytat Strona nie jest zgodna ze standardem i może nigdy nie będzie, więc jeżeli masz zamiar zamieszczac takie odpowiedzi, to prosze odpuść sobie, po co zaśmiecać forum. Z góry dziekuję. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 127 Pomógł: 0 Dołączył: 19.11.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. nazwa strony na górze jest całkowicie nieczytelna ... efekt przerwy rozwalił to totalnie.
2. Jeśli w widoku produktu podajesz ceny w euro niech też będzie tak samo w koszyku - najlepiej - wybór euro-PLN-USD... 3. Jeśli wprowadzasz waluty obce - warto dodać wielojęzykowość ![]() -------------------- Enceladus
Warsztat: bez warsztatu Aktua |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam sie co do tytułu, zupelnie nieczytelny.
Jeszcze bym poprawił w koszyku, aby od razu było widać cene przesyłki np. priorytetowej, a nie dopiero po kliknieciui. Przy bestsellerach po lewej stronie można by zrobić, że po kliknieciu na nazwisko autora pokazać liste dostepnych książek, bo teraz to troche mylące jest. -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 562 Pomógł: 15 Dołączył: 8.08.2003 Skąd: Denmark/Odense Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
za maly font - moze uzyj font-size: middle?
-------------------- Prank - for the fun. Mac - for the simplicity. Deviantart - for the kick.
Life is ours, We live it our way -- Metallica |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Według mnie, trochę za bardzo "zaśmiecone". Działy powinny być trochę bardziej widoczne...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie sie nie podoba polaczenia kratek z reszta. Vertical ma racje.... Zasmiecione i nie specjalnie czytelne...
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 215 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/sw/vivaldi/public_html/sklep/books_details.php on line 92
Warning: getimagesize: Read error! in /home/sw/vivaldi/public_html/sklep/books_details.php on line 104 -------------------- Działam w OpenSolution.org, autor Quick.Cms i Quick.Cart już od ponad 10 lat
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 05:35 |