Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Spadek strony o 100 pozycji na dwie różne frazy kluczowe
adamantd

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam!
Nie jestem mistrzem pozycjonowania od razu się przyznaję. W ciągu ostatnich 3 tygodni (odkąd istnieje moja strona) trzy razy pododawałem się do katalogów (bezpłatnych i płatnych) za każdym razem do około 8-10, napisałem po za tym kilka precli odpowiednio pod frazy kluczowe pod które chcę się pozycjonować. Google monitor w końcu pokazał na jedną z fraz 286 miejsce, po tygodniu był przełom i byłem na różnych miejscach na różne frazy kluczowe (strona jest wielotematyczna). Przedwczoraj upchałem na stronie trochę słów kluczowych (konkretną jedną frazę) na której najbardziej mi zależy i wczoraj nagle uzyskała miejsce 41. Ponadto poprawiły się wyniki na inne frazy kluczowe na których też mi zleży ale nie aż tak bardzo jak na tej jednej. Dzisiaj pozycja mojej strony spadłą o 100 miejsc na tą frazę kluczową. Po kilku godzinach nagle strona spadła również na inną frazę kluczową również o 100 miejsc. Co się dzieje? Czy przegiąłem z upychaniem słów kluczowych czy nagle google mógł zaindeksować ileś katalogów z których dodałem stronę (nagle dziś) i to było zbyt dużo naraz? Czy ktoś mi może robi na złość -ktoś kto też pozycjonuje się na takie same frazy kluczowe? (Jeśli jest możliwe robienie na złość w taki sposócool.gif.....

Co dalej robić? Czekać? Pozycjonować się pod co innego? Nie lubię kompromisów
Z góry dzięki
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 20.08.2025 - 11:30