![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 122 Pomógł: 0 Dołączył: 16.09.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Do tej pory strony z php wrzucałem na darmowe hostingi, ponieważ symulatory serwerów php przestały mi działać z dnia na dzień. Zmieniłem niedawno system. Myślałem że nie będę miał takich problemów. Ściągnąłem easyphp (najnowszą wersję z strony), włączam i nie działa. Obok ikony jest czerwona kropka, gdy włączę menu programu pokazuje:
![]() Próbowałem resetować program to nic nie daje. Wcześniej używałem webserv. Przestał działać z dnia na dzień (podczas próby ruchomienia wyskakiwało okno wiersza poleceń i tak do tej pory żaden symulator mi nie działa). Wpisuję w przeglądarkę: localhost http://localhost - nic nie wyskakuje Pozdrawiam. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 511 Pomógł: 143 Dołączył: 13.03.2010 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz w logi apache, tam powinno coś pisać co pomoże rozwiązać problem
-------------------- Good luck and happy PHP'ing
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 915 Pomógł: 210 Dołączył: 8.09.2009 Skąd: Tomaszów Lubelski/Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpowiedź znajdziesz w logach, ale domyślam się że jakiś inny program otwiera na port 80 (sprawdzisz to poleceniem netstat). Ps. Skype chyba otwierał sobie 80 domyślnie.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:48 |