![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem że mam źle ten kod ale nie wiem jak to zrobic moze wy coś poradzicie
-------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może poradzimy...
kiedy coś debugujesz, może warto zajrzec do manuala?? switch" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 271 Pomógł: 0 Dołączył: 20.08.2003 Skąd: Szczecinek Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aleś mi poradził chyba mnie nie zrozumiałes. Dobze wiem na czym polega switch.
Ale mi chodzi o to ze ja nie wiem jakie jaki id ma odpowiadac za jaką funkcje. ![]() dlatego chciałem to zrobic jakoś inaczej stąd w while mam case $id: funkcja($id); -------------------- Warsztat: gPHPEdit | Linux 2.6.17-11-generic (Ubuntu)
Sprzęt: Noteook BenQ A33E ___________________________________________________ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no właśnie ten while w switch wygląda jakbyś nie wiedział o co chodzi
nie mów "Aleś mi poradził" bo nie napisałeś żadnego komentarza co ten skrypt ma robic! zresztą i tak ten wątek zaraz zostanie zablokowany, a jakiś moderator napisze np. "Poproszę na PW co zrobiłeś źle zakładając ten wątek, a odblokuję" btw: czy nie warto by pomyślec o jakimś udogodnieniu dla moderatorów? to znaczy zestaw gotowych odpowiedzi na np. wątki z nieprawidłowymi tematami ![]() ![]() ------------------------ po prostu wykonaj tą funkcję z parametrem: lista($kat['id']) i juz ![]() Ten post edytował rogrog 22.10.2004, 19:25:49 -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 14:22 |