![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Poszukuję pracy/zleceń jako programista PHP lub administrator systemów Linux . (Choć praca na 2 stanowiskach również sprawia mi przyjemność ![]() Mam 29 lat obecnie na stałe mieszkam we Wrocławiu . Z programowaniem radzę sobie bdb. .Nie sprawia mi problemu programowanie w języku C ,który wykorzystuję na platformach Atmela . Świetnie radzę sobie z administracją serwerami bazującymi najczęściej na Debianie. Ok roku temu poznałem system XEN serwer a praca przy nim to czysta przyjemność . Jestem osobą towarzyską z reguły pozytywnie nastawioną do życia , chętnie nawiązuję nowe znajomości o raz nie mam problemów z współpracą z innymi osobami. Mój charakter mogę określić jako uparty i dążący do celu wraz z 100 pomysłami na minutę . Od przyszłego pracodawcy nie mam zbyt wielkich oczekiwać ,wystarczy biurko wraz z komputerem ,stabilną pracę w przyjaznej atmosferze . Zatem jeśli poszukują Państwo pracownika ,proszę o przemyślanie mojej kandydatury ,na pewno nie pożałują Państwo z tego. Pozdrawiam Ten post edytował gothye 13.04.2013, 06:42:11 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystko fajnie ale nie napisałeś czy umiesz programować w PHP, widzę tylko C
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 702 Pomógł: 65 Dołączył: 16.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
PHP obiektowo w Kohana /Zend + SQL (Mysql,PostgreSQL)
![]() -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:29 |