![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytanie wraz z błędem.
http://paste.laravel.com/nDl Jak dla mnie to wygląda ok i nie wiem czemu wypluwa taki błąd. Pewnie nie znam do końca mechanizmów na jakich to działa, prosze o jakąś pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
No ale komunikat błędu przeczytałeś? Wyraźnie ci napisano, że przy update nie możesz robić from z tej samej tabeli
![]() ps: a czemu poprostu nie zrobisz: UPDATE ps_image SET cover=1 przecież twoje zapytanie do tego się własnie sprowadza -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 365 Pomógł: 70 Dołączył: 5.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie sprowadza się do tego, bo chcę tylko po jednym obrazku dla każdego id_product edytować
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
I o dziwo to działa ![]() -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Ja pierdziele
![]() Dzięki wielkie ![]() |
|
|
![]()
|
|
edit: ino przy założeniu, że rekordy idą po kolei z id_product.... a ty tak pewnie nie masz
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Na razie idą, rozumiem ideę działania i jest ok ;>
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 340 Pomógł: 49 Dołączył: 3.07.2009 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm.....
należy to zapamiętać, ale stosować raczej nieeeeee.... Przy jakiejś aktualizacji to zniknie ![]() |
|
|
![]()
|
|
To było zapytanie"jednorazowe", więc nie ma problemu.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:26 |