![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam na stronie kilka takich formularzy:
Jak odebrać name "sztab" i "id_usera" z klikniętego formularza w jquery? myślałem aby podpiąć to pod klik submit
ale nie działa... Proszę o pomoc:) Pozdrawiam. -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 292 Pomógł: 89 Dołączył: 27.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie działa dlatego, że w HTML-u nigdzie nie ma elementu o ID 'submit' - a w jQuery właśnie do takiego elementu przypisujesz event 'click'. Możesz albo w kodzie buttonu submit dodać: id="submit", albo w jQuery zamiast $('#submit') dać $('input[type=submit]')
Ewentualnie możesz przechwycić event wysłania formularza poprzez metodę 'submit':
-------------------- Zend Certified Engineer | Microsoft Certified Professional: Programming in HTML5 with JavaScript & CSS3 | Blog
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 8 Dołączył: 7.07.2007 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam...
Niestety nie działa Żaden sposób przechwytywania zdarzenia... Temat do zamknięcia, poradziłem sobie. zamiast robić formularze, dodałem id z losowym numerem, do tego class="message" i po kliknięciu w "klasę"- wykonuję ajax ![]() -------------------- Jeśli pomogłem- kliknij POMÓGŁ-przyda się ;)- jeśli piszę bzdury- pisz pod postami. Poprawię się.
PISZĘ POPRAWNIE PO POLSKU! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 16:19 |