![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 2 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, zastanawiam się na jakim zasadzie działa konto premium na stronach z filmami? Te konta premium oferują brak limitu czasowego, szybszy bufor itd. jednak ja zastanawiam się jak mogą to oferować skoro takie limity nakłada hosting, a ludzie piszą że faktycznie te konta premium działają. Proszę o pomoc
Za bardzo nie wiedziałem gdzie to dać, ale w końcu tematyka stron więc wybrałem ten dział. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Są 2 metody:
-strony robią za proxy, tzn. wykupują konto premium i streamują film przy użyciu wykupionego konta -strony również wykupują konto premium, ale zaciągają film do siebie i ze swojego serwera udostępniają -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
lub
- robią kogoś w wała, a opinie o tym że konta premium są super, to tylko kontrolowana podpucha - zdejmują limity na lewo, bez żadnego konta premium, 100% zysku dla siebie -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 60 Pomógł: 2 Dołączył: 22.08.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przeszło by to, że mają wykupione premium na danym hostingu i przez curl logują się do tych serwisów (oczywiście wysyłając odpowiednie nagłówki) przez co nie ma limitu?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A przeszło by to, że mają wykupione premium na danym hostingu i przez curl logują się do tych serwisów (oczywiście wysyłając odpowiednie nagłówki) przez co nie ma limitu? Tak, choć zapewne lwia część takich serwisów ma zabezpieczenie, jeden login = jeden film w danym czasie. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 197 Pomógł: 15 Dołączył: 10.09.2006 Skąd: Siemianowice Śląskie / Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@!*! kożystam z jednego takiego serwisu, i konta premium działają
![]() Znacie pojęcie resellera? Ano właśnie znane portale tego typu własnie sa resellerami kont premium na serwisach hostujących, i to kreci się własnie w ten sposób (przynajmniej wiekszość) -------------------- woop woop.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 21:40 |