![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 2 Dołączył: 26.10.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien formularz który zawiera trzy pola typu select. Problem w tym że zawartość drugiego zależy od pierwszego, a trzeciego od drugiego. W bardzo prosty sposób zrealizowałem wypełnianie i pokazywanie kolejnych pól w AJAXie. Problem w tym - co będzie kiedy użytkownik nie będzie miał włączonego JS? I tutaj pojawia się pytanie: w jaki sposób to rozwiązać, tak żeby zabezpieczyć się na każdą ewentualność? Jedyny pomysł jaki przychodzi mi do głowy to zrobić trzy różne formularze na trzech różnych podstronach i pod każdym umieszczać link: przejdź dalej. Czy znacie jakieś lepsze pomysły na rozwiązanie tego problemu? Pozdrawiam. Ten post edytował Barton 9.04.2013, 17:49:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze to olałbym taki problem. Procent użytkowników bez js jest znikomy, a formularz z trzema przeładowaniami strony by i tak był nieużywalny
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:04 |