![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taki problem, funkcja do wywowałania uploadu wygląda następująco
uploadify.php odpowiada za przeniesienie pliku w odpowiednie miejsce i nie wiem jak przekazać jej lokalizacje? zmienną chce wyciągnąć z innej funkcji. kombinowalem tak ale nie działa
nic innego do głowy mi nie wpada pomoże ktoś? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 83 Pomógł: 8 Dołączył: 9.02.2011 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i potem w uploadify.php masz to dostępne ( $_POST['path'] ) Pozdro Ten post edytował hubson87 8.04.2013, 14:22:21 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 0 Dołączył: 21.01.2010 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no niby działa tylko jest problem
zmienna wczytuje się podczas wczytywania strony, gdy pózniej skrypty zmieniają tekst w divie sciezka1, to "zmienna" nie zmienia się, co można zrobić żeby "var zmienna" zmieniała się po zmianie tekstu w "sciezka1"? można coś z tym zrobić czy zostaje tylko ciągłe przeładowywanie strony? Ten post edytował adi456 12.04.2013, 11:01:48 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 362 Pomógł: 714 Dołączył: 12.02.2009 Skąd: Jak się położę tak leżę :D ![]() |
No jasne... Daj to zmieniać userom po stronie klienta. Pomyślałeś chociaż o konsekwencjach? Ten kto się by połapał, zrobiłby Ci na serwerze niezły bajzel.
-------------------- Najpierw był manual... Jeśli tam nie zawarto słów mądrości to zapytaj wszechwiedzącego Google zadając mu własciwe pytania. A jeśli i on milczy to Twój problem nie istnieje :D
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 20:14 |