![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z przetworzonym formularzem a raczej z wyświetleniem go na poczcie gmail , ponieważ na poczcie onet wyświetla go prawidłowo.
Nie sądze aby to wina była szerokość obrazka zamieszczonego w przetworzonym formularzu. Zauważyłem ze na poczcie gmail nie wyświetla moich class ani id , co wiadomo ze style od razu się spala. Ma ktoś podobny problem ? Jak będzie potrzebne to wkleję kod: Z góry dziękuje ![]() Ten post edytował Konochamaru 7.04.2013, 13:07:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Jak będzie potrzebne to wkleję kod: Od tego się zaczyna. Zasada tworzenia szablonów email jest prosta. Im starszych znaczników użyjesz, im mniej id i class, tym lepiej. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No dobrze rozumiem. Ale zeby adni jednej classy ani id nie wyświetliło jakiej mam ?
Napisałem najpierw ze później kod , bo jeśli ktoś miał identyczny problem , to najprawdopodobniej zna rozwiązanie tego problemu. Lecz to nie jest główny temat tego kiedy kod . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 476 Pomógł: 1306 Dołączył: 6.08.2006 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
HTML/CSS w mailach jest nadal w średniowieczu. Najlepiej jest wszystkie style wrzucać przez atrybut style oraz korzystać tylko z najprostszych reguł CSS (formatowanie tekstu/tła, marginesy; żadnego mieszania z position, display, float). Za użycie tabelek dos tworzenia "layoutu" takiego maila też nikt Cię nie skarci.
Tutaj przykład maila od Googlea: http://jsfiddle.net/fqNHV/ Ten post edytował Crozin 7.04.2013, 13:54:18 |
|
|
![]()
|
|
Bardzo dziękuję za dotychczasower informacje
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 08:24 |