![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 5.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czolem, glowie sie juz godzine nad taka drobna kwestia.
mianowicie, mam kilka krotkich zdan (nie wiem ile!), kazde w osobnej linijce w pliku. odczytuje je do tablicy i teraz chcialbym dodac je do bazy jako jedna linijka, zdanie po zdaniu, a nie zdanie pod zdaniem. Jak z tej tablicy zrobic zmienna $wszystkie_zdanka_w_jednej_linijce , skoro nie wiem ile ich jest, moga byc 3, a moze byc 5... dosc proste zapewne, ale utknalem.. dopisek ciut pozniejszy: przepraszam za smietnik, ale od rana pisze i chyba czas wylaczyc to ustrojstwo, juz rozwiazalem ten jakze ciezki "PROBLEM". Ten post edytował tymczasem 2.10.2004, 21:11:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 20.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie zamieniac na tablice tylko petla pobierac kazda linijke.. obcinac koncowke linijke i dodac spacje
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 18.09.2002 Skąd: Bochnia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2004 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
file_get_contents wyciąga zawartość pliku i zapisuje do stringa. Możliwe, że takie rozwiązanie będzie dla Ciebie wygodniejsze.
-------------------- Nigdy nie kłóć się z głupim, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 20:29 |