![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
szukam gotowego skryptu PHP do takiego okna: ![]() Tekst powinien pojawiać się z efektem "pisania" (chyba rozumiecie o co mi chodzi ![]() Proszę o szybką odpowiedź |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To nie jest PHP, a JS. Znajdziesz pod frazą "terminal emulator".
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 6.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Aha, ale muszę to zapisać jako plik .js...
A ja chcę taką konsolkę mieć jako stronę główną, a nie da się jej "zrobić" z pliku index.js... |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Masz plik index.php/html i do niego wrzucasz skrypt js.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
A możesz mi podesłać link do takiego skryptu?
Bo nie mogę znaleźć ![]() |
|
|
![]()
|
|
http://www.jqueryscript.net/demo/Animated-...Query-typer-js/
Lub http://jqueryscript.net/demo/jQuery-Plugin...intageTxt/demo/ -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
Ale to się składa z wielu, wielu plików...
Który można dać jako index? |
|
|
![]()
|
|
Nie rozumiem pytania. Robisz tak jak napisałem wyżej, uwzględniając poprawne ścieżki do skryptów jakie pobrałeś. http://www.poradnik-webmastera.com/kursy/j...w_na_strone.php
|
|
![]()
|
|
Zaczekaj chwilkę
![]() Ogarnę to i powiem czy jest ok ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najśmniejsze, że taki skrypt od zera można napisać w 30 minut, jak się zna JS. Jak się nie zna, to się traci czas na szukanie gotowych skryptów, które niby "gotowe" w rzeczywistości takie nie są i trzeba je umieć zainstalować, co jak widać przysparza nieraz trudności..
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Poczytałem trochę i gotowe
![]() Dzięki za ten link ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 16:36 |