![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 0 Dołączył: 22.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Odpaliłem tcpdump na serwerze i widzę połączenia w czasie rzeczywistym, ale jest ich luźno 100/sek.
Listowanie wygląda jak kod matriksa ;] Czy to normalne, że ta komenda wyświetla tak wiele połączeń na powiedzmy kilku userów na serwisie (pomijając roboty google) ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 675 Pomógł: 286 Dołączył: 15.06.2009 Skąd: Wieliczka Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie jestem ekspertem od serwerów, ale pobranie każdego elementu (obrazek, skrypt, styl css) to nowe połączenie przeglądarki z serwerem
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 131 Dołączył: 8.02.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Cytat Odpaliłem tcpdump na serwerze i widzę połączenia w czasie rzeczywistym, ale jest ich luźno 100/sek. tcpdump pokazuje pakiety więc wszystko jest w normie. Jak chcesz zobaczyć co się dzieje na serwerze to:
Szukaj anomalii np. w liczbie aktywnych połączeń:
Ten post edytował rocktech.pl 5.04.2013, 06:56:29 -------------------- Despite the tons of examples and docs, mod_rewrite is voodoo. Damned cool voodoo, but still voodoo. --Brian Moore
I never go looking for a sucker. I look for a Champion and make a sucker of of him. --Amarillo Slim Home-made : js-gui-classes | Accordion | Tabs | Carousel / php-sms-classes | Obsługa bramki SMS MultiInfo | Obsługa bramki SMS Mobiltek |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 18:17 |