![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otoz mam problem z divami. Chcialbym z nich utworzyc strone w ukladzie: menu | menu (dwa w jednej linii) pod tym:menu | menu | menu i pod tym jedno duze menu. Problem w tym ze usunalem caly kod, a jestem siny w sprawach zwiazanych z divami i css:( Pytanie jest takie - Pomoglby mi ktos napisac od poczatku? Najlepiej by bylo gdyby ktos dalby mi gotowca. Bylbym bardzo wdzieczny. Ten post edytował razor878 4.04.2013, 18:40:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podajmy gotowców, pokaż to co naskrobałeś. Online http://forum.php.pl/index.php?showtopic=15...mp;#entry896036
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <div id="kontener"><div id="logout"><div id="logout_t">Pole 1</div></div><div id="upload">Pole2</div></div> Kod #kontener { display: block; border: 0px; width: 840px; height: 160px; margin-top: 10px; text-align: center; margin-left: 10px; margin-bottom: 10px; } #login { border: 0px; width: 330px; height: 160px; margin-top: 10px; background-image: url(img/login.png); text-align: center; font-family: 'coolveticaregular'; overflow: hidden; vertical-align: middle; } #logout { border: 0px; width: 330px; height: 160px; margin-bottom: 10px; background-image: url(img/wyloguj.png); text-align: center; font-family: 'coolveticaregular'; float: left; overflow: hidden; } #upload { border: 0px; padding: 0px; width: 500px; height: 160px; display: block; background-image: url(img/upload.png); margin-left: 10px; text-align: center; font-family: 'coolveticaregular'; float: left; font-size: 16px; vertical-align: middle; } #logout_t { text-decoration: none; display:table-cell; vertical-align:middle; font-family: 'coolveticaregular'; color: #fff; outline: none; font-size: 30px; margin-left: 8px; padding-left: 8px; margin-top: 50px; } Niby wszystko git, ale div się rozjeżdża przy odświeżaniu strony po kliknięciu w button typu post, tam jest upload plików. Chodzi mi o taki układ: http://i.imagebanana.com/img/rtp4fz58/sdd.JPG żeby był taki efekt końcowy i nie rozjeżdżało się to. Ten post edytował razor878 4.04.2013, 22:43:22 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 17 Dołączył: 13.03.2006 Skąd: Jaworze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hi
czy ty piszesz sam ten kod czy Ctrl+C nie stosuje sie tych wartości razem
nie wiem czy o to ci chodzie tu masz poczatek
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 09:08 |