![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2013 Skąd: Uniejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam pewien problem z edycją rekordu z bazy MySQL. Chodzi o to że teoretycznie kod jest dobry nie wywala błędów jednak wyskakuje komunikat o nie wypełnieniu pól poniżej daję kod:
I moje pytanie gdzie leży problem? Kod jest używany w PHP-Fusion. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 587 Pomógł: 190 Dołączył: 5.02.2011 Skąd: 64-800 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie przypisujesz danych z $_POST do zmiennych a wrzucasz zmienne do bazy. Dziwne,że błędu nie wywala.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 30.05.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@up
To tak trudno pokazać jak powinno wyglądać prawidłowe zapytanie? Tak, rozumiem, że niektórzy chcą zarobić na programowaniu, ale tu wystarczy tylko napisać jedną linijkę. Co do tematu, ja dałbym tak:
Sądzę, że dobrze. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 4.04.2013 Skąd: Uniejów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Próbowałem też takiego kodu i jest to samo:
A jeżeli chodzi o to: Cytat Nie przypisujesz danych z $_POST do zmiennych a wrzucasz zmienne do bazy. Dziwne,że błędu nie wywala. Co mam dokładnie zrobić? @up To tak trudno pokazać jak powinno wyglądać prawidłowe zapytanie? Tak, rozumiem, że niektórzy chcą zarobić na programowaniu, ale tu wystarczy tylko napisać jedną linijkę. Co do tematu, ja dałbym tak:
Sądzę, że dobrze. Nic z tego też nie działa. Dane pobiera z bazy danych jednak nie chce się zapisać. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:51 |