![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 2.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hej.
Taki problem mam: chcę dzięki ajaxowi wyświetlać na bieżąco informacje o poprawności wypełniania pól rejestracji. Wszystko było okej dopóki nie musiałam zrobić porównania haseł.. Tzn. użytkownik wpisuje hasło (tu wyświetla się info czy jest wystarczająco długie itp), następnie ma powtórzyć hasło, a skrypt wyświetlić, czy hasła są zgodne. Dopiero potem wyświetli się "Rejestruj". No i problem polega na tym, że za cholerę nie mogę przekazać tego pierwszego wpisanego hasła do funkcji sprawdzającej ich zgodność. Próbowałam już jakoś ten parametr zapisać w sesji (do tego chyba trzeba reloadować stronę? bo nie działało:(), przekazać 2 parametry z js do php i w ogóle różne inne śmieszne kombinacje. Nie korzystam z jQuery! js:
I tu jestem w pozycji wyjściowej, bo nie wie co to "hasloo" (dość oczywiste), ale nie mam pomysłu jak zrobić, by przekazać info o nim do tej funkcji. :S Wszelkie sugestie bardzo mile widziane. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 05:15 |