![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 496 Pomógł: 2 Dołączył: 15.07.2011 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z odbiorem danych w akcji kontrolera po stronie PHP, ale również po stronie jQuery w metodzie success. Jeśli chodzi o odbiór danych to patrząc w firebugu w konsoli widać że POSTEm przesłana jest zmienna i dokładnie w to miejsce które mnie intersuje: POST http://costam/test Parameters: test 100 Niestety w akcji kontrolera danych nie ma ![]() Jeśli chodzi o odpowiedź w json to również jest jakiś problem ponieważ jak widać poniżej gdy w jQuery ajax w metodzie success piszę: console.log('jakis tekst'); to tego w konsoli firebuga nie widzę. Wyraźnie widać że nie ma chyba komunikacji między jQuery ajax a akcją kontrolera w php. Mogę prosić o podpowiedź co może być nie tak ? Kod poniżej: w kontrolerze PHP następująca akcja:
w pliku .js :
dzięki ok temat zamknięty ... w sumie mały szczegół mi umknął w .js w miejscu gdzie jest wpisany URL brakowało jednego slasha : było tak: url: "costam/test", a miałobyć tak: url: "/costam/test", teraz wszystko działa ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:56 |