![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
znalazlem gdzies ze aby zapakowac plik flasha nalezy dodawac takie cacko
tylko ze mi to laduje jakies pole formularza a nie obrazek Moderator: Nieprawidłowo użyty tag php / Poprawiono na HTML Ten post edytował seaquest 2.10.2004, 10:41:02 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 28 Dołączył: 9.08.2004 Skąd: Stargard Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
masz flash-player`a i podałeś prawidłową nazwe pliku :?:
Ten post edytował cim 1.10.2004, 22:02:03 -------------------- errare humanum est
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 17 Pomógł: 0 Dołączył: 23.09.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Ok znalazlem pare problemow. Jednak jednego nie moge usunac za cholere.
Mam dwa bannery jeden pod 2. Ten na dole prawidlowo 768 dlugosc. Ten we flashu natomiast tez niby 768 ale nie rozciaga mi go przegadarka. Ramki itp odpadaja, inny obrazek nie we flashu jest prawidlowo wklejany Ten post edytował piotr.kolodziej 1.10.2004, 22:11:02 |
|
|
-Gość_Virion- |
![]()
|
Goście ![]() |
A może przyjrzysz się kodowi?? parametry width i height odpowiadają za rozmiary embed'owanego filmu flasha.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nieprawidłowy temat, nieprawidłowe forum.
Przenoszę i zamykam. Odblokuję kiedy dostanę PW od autora tematu z propozycją nowego - zgodnego z regulaminem. Autora tematu odsyłam do Regulaminu i daję ostrzeżenie za jego nieznajomość. To, że ktoś jest nowy na forum nie zwalnia go z stosowania się do regulaminu. I nie usprawiedliwia go jego nieznajomość. -------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:57 |