![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukuje Programisty lub Grupy Programistów z doświadczeniem podstawy do rozmów min 5 letnie doświadczenie w kodzie ,dobra znajomość PhP ,HtML,jQuery,Python . kontakt papaq@wp.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czytam to zdanie i jakoś go nie rozumiem. Do czego szukasz? Z jakimi umiejętnościami? Treść i interpunkcja leżą na całej linii.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
"Programista", "Grupa Programistów" to jakieś nazwy własne że piszesz je z dużej litery?
"PhP", "HtML" - pokemon? -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 15.10.2012 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czego nie rozumiesz ,treści jaśniej-Poszukuję Programisty lub Grupy osób ,które By przejeły projekt ,którego Ktoś się podjoł a Go nie ogarnia Projekt wymaga naprawde doświadczenia w kodzie
Ten post edytował MarioKurak 1.04.2013, 20:08:05 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 729 Pomógł: 346 Dołączył: 4.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Całości, przeczytaj swoje zdanie i zastanów się co z nim jest nie tak. Bo chyba nie uważasz, że jest poprawne.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czego nie rozumiesz Tego co napisałeś. Szukasz programistów do rozmów? Aaaa, że tam niby miał być przecinek? Popatrz... -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Poprawiłem post zobacz wyżej.
Ten post edytował MarioKurak 1.04.2013, 20:10:37 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 707 Pomógł: 290 Dołączył: 16.12.2008 Skąd: Śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a Go nie ogarnia Tak samo jak Ty ortografii i gramatyki czy bardziej/mniej? (Oceniam tylko stopień trudności zlecenia bo mam niecałe 5 lat doświadczenia i nie wiem czy podołam). -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Prosiłbym o jakiś kontakt na maila umówimy się i wyjaśnię co i jak .
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 556 Pomógł: 40 Dołączył: 20.07.2012 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
napisz zlecenie jak się należy, opisz w zarysie co jest do zrobienia, na pewno ktoś się zgłosi
a tak nie wiadomo o co chodzi, ile jest roboty, jaka, ile czasu zamie etc. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 14 Dołączył: 12.01.2006 Skąd: Gotham City Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam duże doświadczenie w kodzie Cezara.
-------------------- Temat zamykam i przenoszę do Bangladeszu.
To jest wiadomość śmierci jeśli ją czytasz to znaczy że pozostało ci 30 sekund życia, więc lepiej zacznij się modlić. |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nie widzę w tym ogłoszeniu prawie nic dziwnego - ot, projekt po kimś innym - bus factor wystąpił, i jest problem. Nie jest to regularna rekrutacja, stąd niestaranne pismo, mail w domenie wp.pl i wszystko inne co od razu sprawia wrażenie jakby zlecenie dotyczyło jakiegoś amatorskiego projektu z budżetem zrzutkowym/z kieszonkowego mamy.
No właśnie, i tu mamy to "prawie nic dziwnego". Nie wiem jaki jest dokładnie budżet przeznaczony, ale ludzie z "5 latami doświadczenia" raczej ci nie zrobią strony za flaszkę, więc wymagania trochę z kosmosu. Poza tym za mało jest informacji czego dotyczy projekt. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Wbrew pomorom Projekt wymaga sporego doświadczenia szczegóły podaje na priv jeżeli ktoś jest zainteresowany zapraszam . A co do budżetu flaszki to może nie kupisz ale używaną oponę do stara zapewne , a tak poważnie . Nie pisałbym o doświadczeniu , jeżeli nie byłbym gotów na koszta tym związane.
Ps Jeżeli Nikt nie będzie zainteresowany postaram się napisać "profesjonalą ofertę" |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
... postaram się napisać "profesjonalą ofertę" ... Od tego wypadałoby zacząć, nikt na poważnie nie będzie brał tych zlepek słów. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:13 |