![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam następujący problem;
Miałem zainstalowany ręcznie apache2 + php5 + mysql4. Zapragnąłem jednak Xampaa, więc wywaliłem te 3 rzeczy (nie obyło się bez problemów - została mi usługa mysql, ale udało się ją wywalić) i zainstalowałem XAMPAA. Ze względu na wymienione kłopoty z mysqlem kilka razy odinstalowywałem i instalowałem xampaa. Niestety teraz próbując odpalić serwer wystakuje mi takie coś: Kod (OS 10048)Tylko jedno u┐ycie ka┐dego adresu gniazda (protokˇ│/adres sieciowy/port) jest normalnie dozwolone. : make_sock: could not bind to address 0.0.0.0:443 no listening sockets available, shutting down Skanowałem swojego kompa i widzę, że mam otwarty port 443 czyli https. nie wiem teraz co mam zrobić. Jak wywalić te całe ssl? Jest inna możliwość niż format? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 790 Pomógł: 7 Dołączył: 6.02.2003 Skąd: Polska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenosze na Serwery WWW -> Apache
-------------------- Michał Płachta
Warsztat: Mac OS X Leopard, PostgreSQL, Text Mate, Retrospectiva + SVN |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@seaquest - zastanawiałem się czy ten topic walnąć tu, ale w sumie sprawa dostyczy ssl a nie apache. poza tym na hydeparku chodzi wiecej ludu
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:13 |