![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No niestety nie otrzymałem pomocy na mój wątek i się was pytam czy istnieje gdzieś podobne forum o php na którym pomagają a nie jak na tym nie pomagają.
P.S Mozecie mnie banować i tak mi to nic nie obchodzi na taki forum ban to drobnostka. -------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
nikt Cię tu nie zbanuje, bo przecież nie zrobiłeś nic zasługującego na bana. Chyba że myślisz, że są tu ludzie, którzy jeśli zobaczą takie pytanie zaraz się wkurzają i dają bany na prawo i lewo...
![]() cóż, próbowałem pomóc w Twoim wątku, ale napisałeś, że sam rozwiązałeś problem. Jeżeli chodzi o drugie pytanie, jeśli nie otrzymałeś odpowiedzi, to: a ) nikt nie zna odpowiedzi b ) nikt nie zrozumiał pytania Tutaj chodzi raczej o sytuację b ), zresztą sam napisałeś w tamtym wątku, że jeśli zbyt zamotane to napiszesz więcej informacji, więc wszyscy czekają aż napiszesz nie? Na żadnym forum nie znajdziesz ludzi którzy będą się specjalnie dopytywali o informacje. Musisz zrozumiec, że jeśli ktoś chce Ci pomóc to jest to jego dobra wola, a Tobie powinno zależec, żeby jak najlepiej przedstawic swój problem ![]() PS1. Wielu innych ludzi jest zadowolonych z pomocy znalezionej na tym właśnie forum PS2. Wg mnie jedyny zarzut regulaminowy zarzut jaki można postawic temu wątkowi to nieodpowiednie forum (nie ma to nic do php, chyba -> hydepark) PS3. Dla mnie ban na tym forum nie był by aż taką drobnostką... Ten post edytował rogrog 1.10.2004, 18:22:09 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1.Dobra jak nawet zamotane to napisze inaczej.
2.W tym ostanim poscie napisałem ze zrobił się następny problem. 3.Wogóle jak w punkcie 1. to dlaczego nikt nie napisał ze zamotane. 4.Mi tam ban nie przeszkadza na tym forum bo chyba już do drugiego tematu nie dostałem odpowiedz. -------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to Tobie samemu powinno zależec żeby przedstawic problem na tyle obszernie, żeby umożliwic ludziom od których chcesz uzyskac pomoc udzielenie Ci odpowiedzi. Nikt tutaj nie ma żadnego interesu w tym, żeby Ci pomagac.
To tak jak byś poszedł na egzamin, odpowiedział na pytanie kilkoma zdaniami i, zdziwiony że oblałeś, pytał: "dlaczego nikt mi nie powiedział że mam jeszcze powiedziec to, to i tamto??". zresztą nie mów że nie pomagają bo tutaj Ci pomogli... a jeszcze jeden Twój wątek (o ten) - nic dziwnego że nikt Ci nie odpowiedział, skoro napisałeś na niewłaściwym forum i z niewłaściwym tematem ("pomocy problem ze skryptem" to najgorszy z możliwych tematów - nic nie mówi o wątku) i nie zmieniłeś tematu na prośbę o to... na prawdę nie ma się co dziwic ![]() Ten post edytował rogrog 1.10.2004, 18:49:16 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
To przeczytaj jeszcze raz ten mój temat i powiedz co mam tam jecze powiedziec jak nie to znaczy mało czytasz.
-------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
który Twój temat?
tamten o plikach? nie rozumiem jak to ma działac, bo nie wytłumaczyłeś schematu działania systemu i w ogóle do czego ten skrypcik ma służyc. Nie napisałeś też obiecanych dodatkowych informacji. Widocznie nie zależy Ci, żeby komuś się chciało Tobie pomóc... ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dzięki zaraz powiem jak to ma działać o to mi własnie chodziło. Zajrzy zaraz tam w ten temat.
-------------------- {}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}
|
|
|
![]()
|
|
![]() Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 2 844 Pomógł: 20 Dołączył: 25.11.2003 Skąd: Olkusz ![]() |
Ja nie rozumie porblemu:
Jezeli potrzebujesz pomocy to opisz dokladnie co masz co chcesz zorbic i co chcesz uzystac, mało kot bedzie porobował sie domyslic co chcesz zczegos zrobic. Mozesz zapytac jak cos wykonac przy zalozeniach jakis. Trzeba poprostu się sprecyzowac a nie pisac 'byle co' i oczekiwac odpowiedzi. |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 06:32 |