![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 11 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Tematów może było wiele na ten temat. lecz - niestety- są to stare posty i informacje w nich zawarte nie są aktualne. Wiele pozmieniało się na polskim rynku w telefonii mobilnej :-) Szukam DZIAŁAJĄCEGO SMS API, darmowego /może być z limitem wysłanych smsów, tylko do sieci np. PLUS/. Znalazłem taki skrypt:
Nietstety, to nie działa. Link z $adresPliku jak najbardziej jest aktualny lecz opis tej funkcji fatalny. Mam też taki kod w html - formularz: Napiszę tak. Za pomocą tego formularza, chciałbym wysyłać smsy. Stąd też potrzeba jakiegoś API / skryptu - ale działającego. Wiem, że szukanie nie boli. Wieżcie mi lub nie, nawet Wujek Google nie jest w stanie pomóc do końca ponieważ, jak pisałem wcześniej, nie mogę znaleźć darmowego, działającego API/skrytpu. Oczywiście jest dobre SMSAPI na www.smsapi.pl leczx trzeba wykupić abonament :/ Jest też apisms.pl -> tam jest nieco niższy abonament ale JEST. Ja potrzebujęczegoś darmowego. Muszę zrobić pracę i tam zamieścić formularz z powiadomieniami SMS - może być z lmitem, nie przeszkadza mi to. Ja mam to tylko pokazać, że działa i że jest coś takiego możliwe ale nie będę wykupował pakietu na rok czasu ponieważ pokaz będzie trwał z 5-10 minut. Proszę uprzejme o pomoc. Ten post edytował PiotrGP 29.03.2013, 17:38:03 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 24.08.2025 - 19:58 |