![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To moj pierwszy post, więc chciał bym powitać wszystkich forumowiczów.
A mój problem polega na tym, że mam na stronie kilka niechcianych napisów w języku angielskim. Próbowałem przetłumaczyć to w pliku językowym, ale nic nie dało, więc postanowiłem usunąć je całkiem. I tak np to: (IMG:http://zarabiaj24.com.pl/Alle/1.png) do wglądu na stronie gazowe24.pl Chciał bym pozbyć się tego "Shoping cart" całkowicie, czy mogę uzyskać jakąś pomoc? Może wkleić tutaj kod tego modułu? Ten post edytował thc 29.03.2013, 12:25:52 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może próbowałeś nie z tym plikiem językowym co trzeba? Zerknij jeszcze tutaj. Co prawda temat może być trochę przestarzały, ale nazwa pliku, bądź lokacja nie powinna zbytnio odbiegać.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 29.03.2013 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Niestety temat który podesłałeś nie pomógł wyeliminować tego napisu, jednak wielkie dzięki bo naprowadziłeś mnie na nowy tor.. Jeśli zmienie szablon strony to "Shoping cart" znika.. czyli wina lezy w szablonie, a nie tak jak wcześniej myślałem w module czy komponencie VirtueMart. Więc teraz tam pogrzebie, kolejne podpowiedzi i pomysły mile widziane (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
[Edit:] Udało mi się usunąć "Shoping cart" . Problem był w szablonie w pliku default.php odpowiedzialnym za wyswietlanie modułu, a nie w samym module VirtueMart. DZIĘKI ZA POMOC (IMG:style_emoticons/default/exclamation.gif) ! Ten post edytował thc 29.03.2013, 13:49:32 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 13:23 |