![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam, mam 2 kolumny w tabeli, zdj1 i zdj2. Chciałbym te zdjęcia co się znajdują w tych kolumnach wyświetlić pod jednym odnośnikiem.
W taki sposób wyświetlam jedną kolumnę:
Chciałbym aby pod tym jednym "pokaz" miał tez kolumnę zdj2. Efekt taki, że jak klikam w pokaz to wyświetla mi się zdjęcie jedno pod 2. Jak mógłbym to zrealizować? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%)
|
czy masz jakiś specjalny powód, żeby opierać strukturę na tabelkach?
Cytat Chciałbym aby pod tym jednym "pokaz" miał tez kolumnę zdj2. Efekt taki, że jak klikam w pokaz to wyświetla mi się zdjęcie jedno pod 2. Jak mógłbym to zrealizować? nie możesz po prostu zrobić 2 odnośników? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 27.03.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
Cytat czy masz jakiś specjalny powód, żeby opierać strukturę na tabelkach? Tak, całość to wyszukiwarka a wyniki są wyświetlane w tabeli w postaci wierszy. Mógłbym dodać kolejną kolumnę do wyświetlenia, jednak nie chcę tego robić. |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 50 Dołączył: 2.03.2013 Ostrzeżenie: (0%)
|
całkiem ciekawe UX, w ogóle nikt by na to nie wpadł, że to może tak działać...
|
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 21.12.2025 - 16:52 |