![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
przepraszam za brak polskich znakow. Nie mam pojecia jak osadzic divy obrazkowe i inne elementy na podstronie bez klas odpowiadajacych za formatowanie tekstu. W HTML Stworzylem menu: Nastepnie umiescilem tresc wraz z klasami odpowiadajacymi za formatowaine tekstu w css Pytanie do Panstwa jak wstawic kolejne divy na podstrone start omijajac klasy panel oraz content |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie rozumiem pytania. Sprecyzuj.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.08.2010 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Już wyjaśniam o co mi chodzi. Chce wrzucić kolejnego diva pod div="start", który to już ma zdefiniowane 2 klasy: panel i content. Jeśli wrzuce w diva kolejno np <div id="obrazek"> </div> - jest formatowany przez te 2 klasy. A chciałbym żeby móc go formatować niezależnie.
Dzięki za chęć pomocy. Mam nadzieję, że teraz wyjaśniłem to troche lepiej. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zadeklaruj w CSS odpowiednie właściwości (jeśli dobrze zrozumiałem pytanie), bo inaczej przejdą z tego diva co jest wyżej z hierarchii na tego co jest niżej.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 13:12 |