![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
posiadam na stronie czat ajax i gdy tylko slider przesunie obraz ten czat przestaje wyswietlać nowych wiadomości, próbowałem z różnymi sliderami... To samo, jest pewnie jakaś kolizja być może z biblioteką jquery. Wiem że bez kodu nie zabardzo możecie pomoc ale czy macie jakieś przypuszczenia, propozycje gdzie tkwi problem i jak go rozwiązać ? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wiem że bez kodu nie zabardzo możecie pomoc ale czy macie jakieś przypuszczenia Poważnie? -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 717 Pomógł: 120 Dołączył: 18.04.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wątpię, żeby to był konflikt. Raczej przypuszczam, że zwykły błąd w jednym ze skryptów, który spowodował jego zatrzymanie. Ale na jedno wychodzi.
Cytat(spayk) jak go rozwiązać ? Popróbuj powciskać te kombinacje klawiszy: Ctrl + Shift + J Ctrl + Shift + I F12 Ctrl + Shift + O Ctrl + U W zależności od przeglądarki któraś kombinacja otworzy ci magiczne okienko, jedno, drugie lub trzecie. Tam należy szukać odpowiedzi. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 364 Pomógł: 3 Dołączył: 29.11.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dlaczego kolizja, gdy tylko zakomentuje slider to jest ok
![]() Czat działa i jest ok |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak napisał przedmówca, uruchom dragonfly w operze, firebuga w fx lub narzędzia developera w chrome i sprawdź co powoduje błąd.
-------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
znalazłem przyczyne dzięki
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:27 |