![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 228 Pomógł: 7 Dołączył: 15.08.2012 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Moje pytanie brzmi czy jest jakiś sposób na zrobienie powiedzmy czegoś w rodzaju nakładki w Javascript na przeglądarkę która będzie zliczała posty wysyłane na forum np w momencie kliknięcia "Wyślij"? Nie mówię o swojej stronie tylko pisząc posty na cudzej stronie kto takiego zliczania nie ma a ja potrzebuję znać liczbę miesięczną wysłanych wiadomości a nie chce mi się zapisywać na kartce. Wystarczy mi jakaś sugestia jeśli możliwe jest w ogóle zrobienie czegoś takiego -zrobię sobie to sam w js albo jquery tylko pytanie czy się da i jeśli można to proszę o jakąś wskazówkę pozdrawiam i dzięki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wtyczka do przeglądarki?
-------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 228 Pomógł: 7 Dołączył: 15.08.2012 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mogę ściągnąć gotową skądś czy muszę napisać ją sam?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Miałem na myśli własną.
Do głowy mi przychodzi jeszcze GreaseMonkey + własny skrypt. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 19:22 |