![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 32 Pomógł: 0 Dołączył: 10.06.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam malutki problemik. Mozilla nie wyświetla mi inputów w lini lecz nieco wyżej. IE wyświetla prawidłowo. Więc by zaradzić problemowi postanowaiłem nadać vertical-align. No i własnie teraz role się zmieniły. Mozilla wyświetla prawidłowo, ale IE wyświetla troszeczkę poniżej lini. Jak mogę zrobić by obie przeglądarki były zadowolone z efektów i miały równiutko w lini checkboxa ![]() Kod <style>
.c {border: none; margin: 0; padding: 0; vertical-align: -4px;} </style> ------ <input type="checkbox" name="del[]" class="c"> Kilka słów kilka słów Ten post edytował Mappet 30.09.2004, 22:37:01 -------------------- Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Zmień Cytat Kod <style> .c {border: none; margin: 0; padding: 0; vertical-align: -4px;} </style> na Kod <style>
.c {border: none; margin: 0; padding: 0; vertical-align: baseline;} </style> -------------------- -------------
------ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 12:32 |