![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak wiadomo planeta od jakiegoś czasu leży, scanner dzisiaj ogłosił "nabór" osób które mógłby się za nią zabrać. Jako że nowa planeta ma być o otwartych źródłach, to skreśliło mnie z listy zainteresowanych, ponieważ za jakiś czas będę pisał własną aplikację o podobnym działaniu.
Plan jest taki, że jak skończę, a nowej planety nie będzie, mógłbym przekazać swój kod na rzecz php.pl, ale bez możliwości wglądu osób trzecich, czyli w stylu microsoftu czy apple ![]() Wstępny szkic, jakby to miało wyglądać: http://s16.postimg.org/qebgpcinp/planeta.png I teraz pytanie, czy Wy jako społeczność, bylibyście zainteresowani takim obrotem sprawy, gdyby nie dało się zmobilizować/sklecić ekipy? I czy taki wygląd Wam pasuje. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu np. nie zrobić forka na planetę php.pl?
Swoją drogą, co to znaczy, że nie uda się sklecić ekipy? -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 298 Pomógł: 447 Dołączył: 16.11.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Swoją drogą, co to znaczy, że nie uda się sklecić ekipy? Nie mówię że się nie uda, czas pokaże. Popatrz jednak na zapał użytkowników przez te ostatnich kilka miesięcy. -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
Niektóre języki programowania, na przykład C# są znane z niezwykłej przenośności (kompatybilność ze wszystkimi wersjami Visty jest wiele warta). |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zmiana wyglądu planety z którym ostatnio działała moim zdaniem jest odpowiedni. Zaprezentowany przez Ciebie nie jest zły, tylko po co zmieniać obecny?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Nieautoryzowani Postów: 2 249 Pomógł: 305 Dołączył: 2.10.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zebrać ekipę i można klepać planetę.
Swoją drogą, gdzie takie info znalazłeś? Bo chyba ślepy jestem. -------------------- Google knows the answer...
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Zmiana wyglądu planety z którym ostatnio działała moim zdaniem jest odpowiedni. Zaprezentowany przez Ciebie nie jest zły, tylko po co zmieniać obecny? Nie pamiętam jak to wyglądało, a mógłby być spójny z forum/wortalem. Cytat Swoją drogą, gdzie takie info znalazłeś? Bo chyba ślepy jestem. W temacie, działu Planeta: http://forum.php.pl/index.php?s=&showt...t&p=1034941 -------------------- Nie udzielam pomocy poprzez PW i nie mam GG.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 879 Pomógł: 189 Dołączył: 14.06.2006 Skąd: Bytom Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Nie pamiętam jak to wyglądało, a mógłby być spójny z forum/wortalem. Możesz sobie poszukać jakiegoś screena, albo uruchomić planetę z githuba. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Obecna wygląda dużo lepiej, a jeszcze lepiej było by pożyczyć wygląd z forum, lepiej nie dodawać kolejnego szablonu bo to bez sensu i jeszcze bardziej podzieli *.php.pl
-------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 93 Pomógł: 4 Dołączył: 10.08.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadzam się, że obecny wygląd planety prezentuje się dużo lepiej i prawdę mówiąc nie widzę potrzeby zmiany. Byleby to w końcu ruszyło i działało jak trzeba.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Zielony nie pasuje, bije po oczach, za bardzo zwraca na siebie uwagę.
Planeta <?PHP.pl zamień na zwykłe Planeta PHP.pl, strasznie badziewne to '<?' |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 616 Pomógł: 84 Dołączył: 29.11.2006 Skąd: bełchatów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
!*! brzydka, niemodna ta twoja planeta
Ten post edytował memory 28.03.2013, 20:15:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 10:30 |