![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
prosze o ocene darmowego systemu blogow.
Chodzi o fukkcjonalnosc estetyke. Chcialbym zebyscie wypisali czego brakuje. edit adres: http://eblogi.info Ten post edytował kalinowski 30.09.2004, 17:00:03 -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 0 Dołączył: 26.05.2004 Skąd: Nowy Sącz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mi pod IE grafika chyba sie rozjezdza. Krawedzie tych blokow sa przesuniete w pionie
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 848 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie tylko tobie pod IE. Pod Mozillą też... A poza tym, to tło takie szare, a mogłoby być chociaż białe albo czarne... I te przyciski... takie jakieś brzydkie: 4/10
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 897 Pomógł: 40 Dołączył: 16.12.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Takie jakieś... nijakie... sStrona nie przyciągnęła mojej uwagi... zbyt szare chyba...
W banerze warto by napisać "Spełniamy Twoją pasję", chyba że ta mała litera jest celowo. -------------------- how many SEO experts does it take to change a light bulb,lightbulb,light,bulb,lamp,lighting,switch,sex,xxx
5-Reasons-why-you-should-NEVER-fix-a-computer-for-free |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zablokowani Postów: 199 Pomógł: 0 Dołączył: 4.05.2003 Skąd: Tarnowskie Góry Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a co do skryptow ?
jakich funkcji na blogach brakuje itd ? -------------------- <b>Aktualnie:</b> Blog version 1.0 (www.blog.sej.pl) [b] lllllllll 100%
[b]Dodatki: lll |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Bez komentarza: http://normal.eblogi.info/komentarze.php?normal&id=15
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 909 Pomógł: 0 Dołączył: 12.08.2003 Skąd: /var/www/wroclaw.php Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(scanner @ 2004-09-30 22:33:02) Bez komentarza: http://normal.eblogi.info/komentarze.php?normal&id=15 Takie coś powinno powodować auto-ban dla serwisu... Ehhh... gdzie na świecie podziała się godność i poszanowanie dla pracy innych? -------------------- Powrót do przeszłości :)
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 44 Pomógł: 0 Dołączył: 24.03.2004 Skąd: Jastrzębie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolorowy scrollbar, ja juz nie uzywam, a jesli to nie te kolory, to nie pasuje do reszty. track daj szary. Szarosc mnie akurat odpowiada. Naglowki mnie sie nie podobaja, zbytnio wchodza na ramki. Dziennik niech tez lepiej pozostanie w obrebie logo.
-------------------- ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 06:37 |