![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 12 Dołączył: 23.09.2010 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Serdecznie,
mam problem z poprawnym wywołaniu tablicy 3D mój kod Kod private $MenuPoziomAll = array ( array ("Dodaj Obiekt" => "regi,0.html", "Opis" => array ("Rejestracja Obiektu", "dodaj_menu", "target=\"_blank\"" ) ), array ("Regulamin" => "regulamin/", "Opis" => array ("Regulamin Noclegów", "regi_menu", "" ) ), array ("Cennik" => "cennik/", "Opis" => array ("Cennik Noclegów", "cennik_menu", "" ) ), array ("Kontakt" => "kontakt/", "Opis" => array ("Kontakt Noclegów", "kontakt_menu", "" ) ), array ("Panel Administracyjny" => "panel/", "Opis" => array ("Panel Administracyjny", "admin_menu", "target=\"_blank\"" ) ) ); Wywołanie tablicy Kod foreach($this->MenuPoziomAll as $value){ // Pobiera tablicę jako obiekt $this foreach($value as $key=>$adres){ if(strpos($_SERVER['REQUEST_URI'], $adres) == true){//Sprawdzanie czy link jest aktywny foreach($key as $opis){ echo '<li title="'.$opis[0].'" id="'.$opis[1].'" '.$opis[2].' class="active"><a href="'.$this->url.$adres.'">'.$opis.'</a></li>'; } } else{ foreach($key as $opis){ echo '<li title="'.$opis[0].'" id="'.$opis[1].'" '.$opis[2].' ><a href="'.$this->url.$adres.'">'.$opis.'</a></li>'; } } } } mój błąd: Warning: Invalid argument supplied for foreach() Proszę o pomoc Ten post edytował tomi1985 24.03.2013, 18:06:46 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:40 |