![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy mogli byście mi pomóc bo nie wiem co w tym kodzie jest źle. Dalsze szczegóły tego kodu: Miał on zamiar wyświetlać rekord z pliku o wybranej kategori . Problem : Po wskazaniu kategori nie wyświetlają się pliki z kategori. Gdzie: Kod stopuje się na $linia1 = @fgets($plik1,555000) or die ("Co¶ błedne"); Co robi ten skrypt lub raczej czesc funkcji: Ma na zamiaru wyświetleniu tyle rekordów z pliku ile ma przypisaną kategorie, którą wskazałeś. Format pliku z rekordami: Nazwa||sciezka_do_pliki||opis||rozmiar_pliku||kategoria W czym to działa: TO jest kawałek kodu z mojego pisanego skryptu do obsługi downolads. Ten post edytował wycicha 1.10.2004, 19:16:08 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moglibyśmy
tylko najpierw napisz więcej szczegółów, to znaczy dlaczego mówisz jest źle? coś Ci nie działa? zwraca błędy? |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 1.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prosił bym bardzo o pomoc!!! podąlem już dużo danych o tym błędzie.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 1 Dołączył: 3.04.2004 Skąd: Trójmiasto (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
spróbuj pousuwać wszystkie @ sprzed funkcji to może wyświetla się jakieś błędy php
|
|
|
![]()
|
|
No tak pousówałem te znaczki @ ale nic nie zadziałało (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 06:14 |